Samenwerken, verbinden en versterken.

Dat is wat ons anders dan anderen maakt!

Maak kennis met ons

          Advocaat           


De advocaten waar wij mee samen werken zijn zowel advocaat als mediator zo heeft u het beste van beide kanten. Laat u ondersteunen door een advocaat dan kijken wij graag met u mee welke advocaat het beste bij uw situatie past.  Met heldere juridisch advies richten we ons op een snelle en gunstige oplossing. Zo voorkomen we langdurige procedures, en dat altijd tegen een betaalbaar tarief. 
Naast particulieren ondersteunen wij ook ondernemers in het mkb welke in echtscheiding liggen

 

                         Mediator                     


In jullie gezamenlijke leven verandert er veel vanaf het moment dat je elkaar leert kennen tot het moment dat je merkt dat je uit elkaar gegroeid bent.


Mediation kan de de uitkomst zijn om goede afspraken te maken met elkaar waar je op terug kan vallen als het even niet meer lukt. 

  • Scheidingsbemiddeling
  • Familie mediation
  • Nalatenschap
  • Ouder en kind 

Wietze Bosga onze 
Fiscaal juridisch adviseur  

Heeft u tijdens het scheidingsproces fiscaal juridisch advies nodig? Na jaren ervaringen bij zowel het belastingkantoor als bij Kroeze Wevers als belastingadviseur weet ik precies waar u op moet letten tijdens het regelen van uw scheiding. Heeft u Fiscaal advies nodig dan sta ik u graag bij. 


Budgetcoach en financieel advies

Wilt u financieel advies of heeft u moeite om u financiën overzichtelijk te krijgen tijdens of na de scheiding dan kunt u een afspraak maken met het scheidingsloket. Wij werken samen met schuldhulp maatje. Tijdens de intake bespreken wij de mogelijkheden en bekijken wij samen met u waar u precies hulp bij nodig heeft. In sommige gevallen kunnen wij u kosteloos in 1 a 2 gesprekken op weg helpen.


1-op-1 support bij scheiden


Iedereen kan luisteren, alleen niet iedereen hoort wat je zegt. 

Onze coaches zijn getraind om goed te luisteren. 
Bij een scheiding komen veel vragen op je af. Waar moet je beginnen en welk plan maak je voor je toekomst - wij willen dat je het plan ook uitvoert. Daarom staan we altijd voor je klaar met het advies dat je nodig hebt.  U kunt hulp vragen voor u zelf als ouders en u kunt hulp vragen voor uw kinderen. 

Wilt u liever één op één begeleid worden, vraag naar de  mogelijkheden.  Ook voor ouders en kinderen waarbij ouderverstoting een rol speelt. 

Wanneer je twee gezinnen samenvoegt, is het belangrijk dat je probeert rekening te houden met elkaars wensen en verwachtingen, ook die van de kinderen. 

Het Stiefplan helpt hierbij. Je kunt invullen welke steun je verwacht van je partner (praktisch én emotioneel) en wat je belangrijk vindt in de opvoeding, hoe je wilt dat er met spullen wordt omgegaan, en welke rol de ex-partner en ex-schoonfamilie spelen. Wilt u meer informatie laat het ons weten dan helpen wij u graag.

De meest voorkomende vraag is wel: waar moet ik straks gaan wonen? Wat komt er op mij af en hoe doe ik dat met mijn kinderen? Het scheidingsloket werkt samen met Stichting Parentshouse Zutphen. U kunt hier tijdelijk woonruimte huren.  Zo kunt u rustig de scheiding regelen en nadenken waar u straks gaat wonen als alles geregeld is. 
Parentshouse heeft in Nederland diverse woningen o.a in  Amsterdam - Amersfoort - Zutphen.
Meer info:  www.parentshousezutphen.nl

Waarom zijn wij anders?

Mijn missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom help ik mensen zoals jij. Elke dag weer.  Het scheidingsloket Zutphen staat onder leiding van Petra Ackermans (MfN mediator). Erkend door de rechtbank.

Onze klanten

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Ons project

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. Een mooi idee wat al ruim 3 jaar vorm heeft gekregen in de gemeente Zutphen is het Parentshouse